Siirry sisältöön

Suomalaisia FSO-esitteitä

Polmot Oy seuraajineen oli aktiivinen markkinointimateriaalin uudistaja. Esitemateriaali uusittiin käytännössä vuosittain, ja erikoismalleista painettiin usein omat esitteensä. Seuraavassa on skannattuna joitain esitteitä matkan varrelta. Esitteiden tekijänoikeudet kuuluvat Polmot Oy:n seuraajalle, Maan Auto Oy:lle.

Esitteiden kuvat toimivat linkkeinä esitteiden PDF-tiedostoon. Esitteet on pyritty laittamaan likipitäen kronologiseen järjestykseen.

Polski-Fiat

esite esite esite esite esite esite

Polle

esite esite

Polonez

Kasetti

Kasetin A-puoli
A-puoli
Kasetin B-puoli
B-puoli
Poloneesi-kasetti äänitiedostoina:
A-puoli alkuperäisenä raakaversiona ja kohinasuodatettuna.
B-puoli alkuperäisenä raakaversiona ja kohinasuodatettuna.

Kasetin aloittava A-puoli koostuu pääosin Chopinin musiikista ja suomenkielisistä välipuheista, joissa verrataan poloneesia Polonez-autoon. B-puoli alkaa lyhyellä soolopianolla jota seuraa pidempi täysorkesteritaltiointi. B-puolella ei ole mukana FSO-mainontaa. Tiedostot tallennettu häviöttömässä flac-muodossa.

Paperiesitteet

esite esite esite esite esite esite esite esite

FSO-infon tiedot ovat osin Autowikistä peräisin. Tiedot on pyritty varmistamaan oikeiksi, mutta mitään takuuta tietojen oikeellisuudesta ei anneta. Autowiki on vapaalla GNU Free Documentation-lisenssillä. Lisenssiehtojen täyttämiseksi myös nämä sivut ovat GFDL-lisensoituja. Kuvat, joiden tekijänoikeudesta ei ole erillistä mainintaa ovat entisen Puolan kansantasavallan tekijänoikeuslain alaisia ja ilman selvää tekijämainintaa, joten lain mukaan ne voidaan katsoa vapautetuksi tekijänoikeudesta. FSO-infon GFDL-lisensointi ei koske sivua FSO-kanta malleittain, http://www.fso-klubi.net/info/kanta_malleittain.php.